top of page

Tennisträning

Norrmalm Tennis Academy erbjuder ett komplett och detaljerat resultatatinkriktat program för träning och lärande så att du kan hitta din toppform och lyckas som spelare. Våra tennisträningar och tenniskurser kombinerar praktisk erfarenhet med kunskapsbaserad undervisning - ta en titt på våra erbjudanden och kontakta Norrmalm Tennis Academy för att lära dig mer.

Tennisträning Stockholm
Tenniskurser Stockholm
Tenniskurs Stockholm

Nybörjarträning

Genom den här träningkursen har eleverna möjlighet att driva sina färdigheter, tekniker och självförtroende till en ny nivå på ett roligt, interaktiv sätt. Eleverna skaffar sig en starka tekniska ramverk och verktyg genom roliga och engagerande övningar och spel. Tillgängligt för juniorer och vuxna på terminsbasis. Det privata terminsformatet erbjuds till ett rabatterat pris. Kontakta oss idag för att veta mer om denna träningkurs.

Se mer information >>>

Mellannivåträning

I den här träningkursen förbättrar eleverna sina tekniska och rörelsegrund genom mer utmanande roliga övningar och spel. Mer fokus läggs på att optimera tekniken och fotarbete samt repetition och styrka. Finns för juniorer och vuxna på terminsbasis. Det privata terminsformatet erbjuds till ett rabatterat pris. Om du är osäker på din nivå eller har frågor är det bara att höra av dig.

Se mer information >>>

Avancerad träning

Denna träningkurs fokuserar mer på matchspel, poängspel och övningar för att utveckla analytiska och strategiska färdigheter samt fysisk konditionering. Områden som teknisk finjustering, hastighet, uthållighet, sinnestillstånd och energinivåer betonas. Finns för juniorer (13 år +) och vuxna på terminsbasis. Det privata terminsformatet erbjuds till ett rabatterat pris. Kontakta oss vid frågor eller för att veta mer. 

Se mer information >>>

Tennislektioner Stockholm

Privatträning

Privatträning ger eleverna flexibiliteten att välja sin egen takt, frekvens och träningsstil. Eleverna väljer vilka som deltar i kursen. Mer spel och mer uppmärksamhet på detaljer får eleverna  inom alla spelområden. Alla våra träningkurser kan anpassas till privat format. Erbjuds antingen i grupper, par eller enskild. Tillgängliga i terminsträning och träningsblock till rabatterade priser samt enstaka tennislektioner. Hör av dig vid frågor.

Tennis Academy Stockholm

Juniorer 10-18 år

Juniorer bygger sitt självförtroende och sina tekniska och atletiska färdigheter genom roliga övningar och spel. Oavsett ålder och nivå lär sig alla juniorer starka tekniska och fotarbete grunder så att de kan göra tennis till ett hälsosamt utlopp och få de fördelar som tennis som sport har att erbjuda. Kontakta oss idag för att lära dig mer om  våra tenniskurser.

Se mer information >>>

Tennis Östermalm

Kliniker och läger

Kliniker och läger ger större grupper en fullständig översikt över alla tekniska slag och grundläggande rörelse genom en serie med roliga övningar och spel. Kliniker och läger sker mer i snabbare takt men är fortfarande ett mycket engagerande och interaktivt sätt att spela och lära sig. Kliniker ufförs på två på varandra följande dagar (2-3 timmar per dag). Kontakta oss för att lära dig mer om våra kliniker och läger

bottom of page